هیچ محصولی در سبد خرید نیست.
با ما در تماس باشـید
تماس با واحد فنی جهت مشاوره برای تعمیر ماشین شارژی یا موتور شارژی.
پس از دریافت مشاوره، در صورت لزوم می توانید به صورت حضوری و یا با پیک دستگاه خود را به دفتر ما ارسال کنید.
تحویل ماشین شارژی معیوب به واحد فنی، ثبت مشخصات دستگاه و مالک دستگاه، ارائه رسید.
عیب یابی توسط کارشناسان تعمیرات
بعد از کارشناسی با شما تماس می گیرند و موارد خرابی را اعلام می کنند.
در صورت موافقت شما دستگاه به واحد تعمیرات ارجاع داده میشود.
اتمام تعمیر دستگاه و تماس با مشتری
تست دستگاه بعد از تعمیر توسط کارشناسان ما
هماهنگی و ارسال دستگاه به آدرس مشتری
ارسال دستگاه به شهرستان ها توسط تیپاکس، باربری و پست امکان پذیر است.
در شهر تهران نیز پس از هماهنگی توسط پیک ارسال خواهد شد.
تعمیر ماشین شارژی و موتور شارژی به دو صورت اصلی انجام می شود: تعمیر معمولی و تعمیر کامل.
در تعمیر معمولی، اولین کار این است که بطری باتری را باز کنید و مطمئن شوید که هیچ کدام از سلول ها خشک نیستند. اگر یک یا چند تا از سلول ها خشک هستند، آنها را با یک مقدار آب پاک شده و سپس با شارژ مجدد باتری به حالت نرمال بازگردانید.
در مرحله بعدی، لوله های هوا را بررسی کنید و از خاک، گرد و غبار و یا دیگر مواد موجود در آنها را خالی کنید. بعد از آن، از بسته های کلید و رابط های الکتریکی بین بطری و موتور برای مطمئن شدن از درستی کار آنها را، بررسی کنید.
تعمیر کامل براساس نیاز و وضعیت ماشین شارژی متفاوت است و ممکن است شامل اجزایی مانند موتور، یا دیگر اجزای الکتریکی مانند سوئیچ ها، باتری و خطوط نور باشد.
برای تعمیر موتور شارژی، ابتدا آن را باز کنید و برای بررسی دقیق موتور، قطعات آن را دقیقاً جدا کنید. بعد از آن، قطعات را با یک دستگاه چک کننده بررسی کنید. در صورت لزوم، قطعاتی که خراب شده اند را با جدید ترین بخش ها جایگزین کنید.
علاوه بر این، در مواردی که باطری شارژی مشکل داشته باشد، می توان از روش هایی مانند تعمیر باطری شارژی با سوله معدنی استفاده کرد. برای این کار، بطری را باز کرده و مواد شیمیایی را برای خشک کردن هر یک از سلول ها استفاده کنید.
نکته: تعمیر ماشین شارژی به صورت حرفه ای و پیچیده است و بهتر است در صورت عدم تخصص لازم، کار خود را به فنی مجرب و یا سرویس کارخانه مرجوع کنید.
تعمیرات انواع ماشین شارژی، موتور شارژی کودک
ماشین های شارژی و قطعات آن قیمت بالایی دارند. به همین علت سبب شده اند تقاضای تعمیرات آن زیاد شود. همچنین خریداران نسبت به خرید آن کمی دو دل شوند. در مجموعه ساپتک شاپ تعمیر ماشین شارژی اسباب بازی به صورت کاملا حرفه ای صورت میگیرد.
برای تعمیرات ماشین شارژی یا موتور شارژی خراب خود کار سختی در پیش ندارید. کافیست با کارشناسان ما تماس بگیرید و وضعیت دستگاه خود را شرح دهید. با توجه به تجربه ی بالای تکنسین های ساپتک شاپ به احتمال زیاد عیب دستگاه مشخص می شود.
سپس هزینه ی تقریبی تعمیر دستگاه به شما اعلام میشود و در صورت توافق دستگاه را برای ساپتک شاپ ارسال میکنید. البته هزینه اعلام شده دقیق نیست و باید دستگاه به دقت در تعمیرگاه ساپتک شاپ بررسی شود.
پایین آمدن قدرت موتور ماشین شارژی
تمام شدن باتری ماشین شارژی
حرکت نکردن ماشین شارژی
مشکل در برد ماشین شارژی
خرابی چرخ دنده های گیربکس ماشین شارژی
قطعی مدار سیم کشی ماشین شارژی
تعمیرکار متخصص نیازمند یک سری وسایل و ابزار اولیه است. در ابتدا دارا بودن یک متخصص در زمینه تعمیرات بسیار مهم است. مجموعه ساپتک ایرانیان با کادری بسیار متخصص در این زمینه کلیه نیازهای شما را در این زمینه برآورده می کند. همچنین نیاز به دستگاه تجهیزات تعمیر مانند باطری متری، مولتی متر، منبع برق، تستر موتور گیربکس، تستر برد و لوازم تعمیرات برد می باشد.
لیستی از لوازم مورد نیاز برای تعمیرات ماشین شارژی عبارتند از:
۱. مولتیمتر: برای تست و اندازهگیری جریان و ولتاژ باتری و سیستم برق ماشین شارژی.
۲. ست فولادی: برای تعویض قطعات مختلف مانند پایه ترمینال باتری، مهره، سری شیفت.
۳. انواع کلید: برای باز کردن و جمعآوری مختلف قطعات ماشین شارژی.
۴. باتری: برای تعویض باتری قدیمی و خراب.
۵. شارژر باتری: برای شارژ کردن باتری جدید.
۶. پمپ هوا: برای پمپ کردن باد در لاستیکهای ماشین.
۷. روغن موتور: برای تعویض روغن موتور ماشین شارژی.
۸. دستکش: برای محافظت دستان در زمان کار روی ماشین.
در هنگام استفاده از لوازم تعمیر ماشین شارژی باید از ایمنی و مواد ارزشمند آنها اطمینان حاصل شود.
اگر دنبال قطعات ماشین شارژی و موتور شارژی می گردی روی لینک زیر کلیک کن.
روشن نشدن ماشین شارژی می تواند دلایل مختلفی داشته باشد که به آن اشاره می کنیم:
ممکن است مشکل از باطری ماشین شارژیتان باشد. زمانی که به مدت طولانی از دستگاه خود استفاده نکنید باطری به خواب می رود. پس بهتر است ابتدا سلامت باطری خود را بررسی کنید.
زمانی که از سلامت باطری ماشین شارژی خود اطمینان حاصل کردید، باید سیم کشی های مربوط به خاموش و روشن شدن دستگاه را بررسی کنید. زیرا ممکن است به علت رطوبت و آب و هوا بر روی سوکت آن رسوب گرفته باشد.
شارژ نشدن ماشین برقی بچه گانه می تواند دلایل مختلفی داشته باشد. خرابی شارژر مهم ترین این دلایل است. خرابی شارژر هم می تواند از سوکت یا داخل آداپتور ماشین شارژی باشد.
اگر مشکل از سوکت شارژر ماشین برقی باشد، می توانید به راحتی با تعویض سوکت دوباره آن را احیا کنید. ولی اگر مربوط به داخل آداپتور باشد باید شارژر خود را تعویض کنید.
برای خرید شارژر با کیفیت و با قیمت مناسب متناسب با دستگاه خود روی لینک زیر کلیک کنید.
از دلایل دیگر شارژر نشدن ماشین شارژی می توان به خرابی باطری اشاره کرد. اگر مشکل از باطری باشد باید آن را تعویض کرد.
یکی از مشکلاتی که ممکن است برای ماشین شارژی و همچنین موتور برقی پیش بیاید، این است که روشن بشوند، اما حرکت نکنند. وقتی روشن می شوند، یعنی باتری سالم است.
باید دید چرا موتور چرخ ها را به حرکت در نمی آورد. در این حالت ابتدا باید اتصال موتور به کنترلر را بررسی کرد. باید دید که در راه رسیدن دستورات از کنترلر یا همان درایور ماشین شارژی به موتور مشکلی وجود نداشته باشد. با بررسی کابل و سوکت موتور از صحت آن اطمینان حاصل نمائید.
همچنین خراب بودن کنترلر و یا پدال گاز می توانند عوامل موثر دیگری در حرکت نکردن ماشین شارژی باشند.
یکی از مواردی که در ماشین شارژی به مشکل برمی خورد و نیاز به تعمیر دارد، پدال ماشین شارژی است.
به دلیل استفاده زیاد و بعضا نادرست از پدال توسط کودکان این قطعه نیاز به تعمیر پیدا می کند.
دلیل تعمیر پدال ها همیشه به خاطر شکسته شدن آن ها نیست. ممکن است به علت مشکل سیم پیچی یا باتری معیوب و موتور شکسته باشد.
اولین کاری که باید انجام دهیم این است که از ولت متر برای تست اینکه جریان برق از پدال می گذرد یا خیر استفاده کنیم.
اگر پای خود را بر روی پدال بگذاریم، و موتور شروع به کار کردن کند، مشکل به احتمال زیاد سیمکشی پدال است. تعمیرات ماشین شارژی
کانکتورهای پدال و سیستم سیم کشی ممکن است خورده یا زنگ زده باشند. در این صورت، کانکتورهای سوئیچ را تمیز کنید یا آن ها را به طور کامل تعویض کنید.
این مشکل ممکن است در اثر ضربه شدید به جلو ماشین برقی باشد.
همچنین از کار افتادن موتور گیربکس، شکستگی چرخ دنده های داخل گیربکس و یا فرمان ندادن مدار به قسمت گیربکس باشد.
از دیگر خرابی های ماشین شارژی می توان به عدم حرکت درست فرمان اشاره کرد در چنین حالتی باید ماشین شارژی خود را به متخصصین تعمیرات نشان دهید تا در صورت نیاز به تعمیر، آن را تعمیر کنند.
در غیر این صورت اصلا نگران نباشید چرا که می توانید فرمان جدیدی جایگزین آن کنید.
نحوه ی تست باتری ماشین و موتور برقی کودک
برای تست و اطلاع از صحت باتری های موتور و ماشین برقی کودک ابتدا آن ها را با باز کردن پیچ هایشان از جای خود خارج کنید. در ماشین های شارژی باتری ها زیر صندلی و یا داخل کاپوت قرار دارد. در موتور شارژی ها هم معمولا باطری در قسمت پشت آن قرار دارد. برای بررسی وضعیت باتری، ابتدا آن را به شارژ بزنید و اجازه بدهید باتری کاملا شارژ شود. در ادامه شما به یک ولت متر احتیاج خواهید داشت. با استفاده از ولت متر ولتاژ باتری کامل خود را اندازه بگیرید. اگر کمتر از عددی است که روی باطری نوشته شده که باطری قطعا خراب است. اگر عدد یکی بود دو روش برای تست سلامت باتری خواهید داشت.
روش اول این است که با استفاده از لامپ مقداری از جریان باتری را بکشید. یعنی از دو سر باتری دو سیم به لامپ وصل کنید و چند ثانیه صبر کنید. در پایان اگر ولتاژ باتری در حد دهم کاهش و یا افزایش یابد باتری مشکلی ندارد. اما اگر افت ولتاژ سریع و زیادی داشته باشیم باطری شما معیوب است.
روش دوم آن است که یک سیم به سر منفی باتری وصل کنید و سر دیگر سیم را برای لحظه ای به قطب مثبت آن متصل نمائید. اگر جرقه زد یعنی باتری سالم است و در غیر اینصورت باتری باید تعویض گردد.
یکی از دلایل سولفاته شدن سر باتری ها می باشد. اگر برای مدت طولانی از ماشین و موتور شارژی خود استفاده نکرده اید و در جایی آن را پارک کردهاید، سیم باطریها سولفاته میزند و از عبور جریان جلوگیری می کنند. برای رفع این مشکل باید با دستمال نمناک سر باطری ها را تمیز کنید.
یکی دیگر از دلایل خرابی باتری می تواند دمای اطراف باطری باشد. اگر ماشین یا موتور شارژی خود را برای مدت طولانی پارک کرده اید دقت کنید که دمای محیط اطراف بین 20 تا 30 درجه باشد. اگر در حال استفاده از ماشین یا موتور برقی کودکانه هستید در روزهای خیلی گرم و خیلی سرد سال از آن ها استفاده نکنید. دمای کم و زیاد می تواند آسیب های جدی به اسباب بازی شما وارد کند.
و بعنوان دلیل آخر می توان از شارژ بیش از حد باتری گفت. اگر باتری را بیش از ظرفیت آن شارژ کنید دمای داخلی باتری به شدت بالا میرود و به ساختار باطری آسیب های جدی وارد می کند.
برای مشاهده قیمت و خرید انواع باتری ماشین شارژی 12 ولت و 6 ولت با ظرفیت ها و آمپرهای مختلف روی لینک زیر کلیک کنید
یکی از نکاتی که به طول عمر باتری ماشین شارژی کمک می کند راندن ماشین شارژی در سطوح مخصوص به خود است. اگر در سطحی برانیم که خارج از توان ماشین برقی ما باشد به موتور و باتری فشار زیادی وارد میشود و از عمر آن ها میکاهد. همچنین مدت زمان شارژ ماشینهای برقی بسیار مهم است. اگر بیش از حد شارژ شوند عمر باتری کاهش خواهد یافت. بیایید سطوح حرکتی و میزان شارژ مورد نیاز ماشین های شارژی را از نظر ولتاژ بررسی کنیم.
یکی دیگر از عوامل موثر بر عمر باتری دما است. باتریهای لیتیومی نسبت به دما حساس هستند. دمای خیلی پایین یا خیلی بالا را نمیتوانند تحمل کنند. استفاده طولانی مدت از ماشین شارژی باعث گرم شدن بیش از حد باتری خواهد شد.
از شارژرهای سریع DC استفاده نکنید. هم برد را کاهش می دهد هم عمر باتری را کم می کند. شاید اوایل از سریع شارژ کردن ماشین شارژی خود احساس خوبی به دست آورید، اما در مدت کوتاهی ناچار به تعویض باتری خواهید شد.
پس از شارژ کردن باتری، قبل از سوار شدن کودک در ماشین شارژی اجازه دهید که باتری کاملا خنک شود.
برد ماشین و موتور برقی کودک، که به آن کنترلر و درایور هم میگویند، محوری ترین نقش را ایفا می کند. وظیفه مدیریت همه قطعات الکترونیکی دستگاه به عهده برد می باشد. اگر علت خرابی برد باشد، یا مربوط به سوکت های متصل شده به آن است و یا ریز قطعاتی که در آن بکار رفته است.
شما می توانید برد را باز کرده و سوکت های آن را چک کنید. در صورت حل نشدن مشکل می توانید برد خود را به تعمیرکاران تخصصی ما بسپارید، تا نسبت به تعمیر و یا تعویض آن اقدام نمایند.
آیا قصد تعویض برد خود را دارید؟ آیا دنبال کنترلر با کیفیتی برای موتور شارژی خود هستید؟ روی لینک زیر کلیک کنید
خراب شدن کلید موتور شارژی یکی از مشکلات رایج آن است. این مشکل گاها به علت بد چرخاندن کلید در جای خود پیش می آید. در این صورت مجبور به تعویض کلید خواهید بود.
اما گاهی مشکل از سیم ها و سوکت کلید پاور موتور شارژی می باشد. برای رفع این عیب باید کلید پاور را از جای خود خارج کرده و سیم و سوکت آن را بررسی کنید. اگر سیم ها قطعی دارند، میتوانید به راحتی آن ها را با سیم جدید تعویض کنید. اگر سوکت خوردگی دارد، از سوکت جدیدی استفاده کنید.
موتورهای شارژی معمولا از باتری های 6 ولتی استفاده می کنند. ماشین برقی های تک موتوره نیز با همین مقدار ولتاژ میتوانند حرکت کنند. بنابراین برای موتورهای شارژی و ماشین برقی کودک از شارژر 6 ولت استفاده می شود. شارژرها در صورت خرابی معمولا تعویض میشوند. تعمیرات ماشین شارژی
ماشین برقی های دوموتوره از باتری 12 ولت و به طبع آن از شارژرهای 12 ولتی استفاده میکنند. در برخی موارد میتوان با تعویض کابل شارژر خراب آن را تعمیر کرد. اما اکثر اوقات وقتی شارژر خراب می شود، باید آن را تعویض کرد.
ساپتک شاپ عرضه کننده ی مستقیم قطعات با کیفیت ماشین شارژی و موتور شارژی می باشد، و خیال شما را از بابت خرید راحت می کند. تعمیرات ماشین شارژی
جهت مشاهده قیمت و خرید شارژر مناسب روی لینک زیر کلیک کنید
اگر در حفظ و مراقبت از ماشین یا موتور شارژی کودک خودتان کوشا نباشید، و با آن ها روی هر سطحی حرکت کنید، ممکن است چرخ های آن ها آسیب ببیند. چرخ های موتور برقی کودک با ماشین برقی متفاوت است. اما هر دو از جنس پلاستیک فشرده هستند. اگر روی سطوحی که ناهمواری زیادی داشته باشد و اشیای نوک تیز به چرخ های شما برخورد کند، چرخ ها به مرور زمان خراب می شوند. عملکرد کلی ماشین یا موتور شارژی به مشکل خواهد خورد.
برای تعمیر چرخ ها می توانید محلی که سوراخ شده و یا خورده شده است، را با وصله بپوشانید. اما این کار نمی تواند باعث بهبودی کامل چرخ گردد. بیشتر از لحاظ ظاهری چرخ تعمیر می شود. و معمولا شما نیاز به تعویض چرخ خواهید داشت. تعمیرات ماشین شارژی
برای مشاهده قیمت و خرید چرخ بادوام موتور شارژی یا ماشین برقی خود روی لینک زیر کلیک کنید
اگر هنگام حرکت ماشین شارژی صدای کلیک بشنوید، احتمالا مشکل از موتور است. موتور نیاز به تعمیر یا تعویض دارد. تعمیر موتور ماشین شارژی توسط متخصصین تعمیرات در مجموعه ساپتک شاپ انجام میشود. باید چرخ ها را بردارید تا به گیربکس برسید. می توانید موتور را با استفاده از ولت متر تست کنید. تعمیرات ماشین شارژی
موتور جدید را نصب کنید، آن را با سیم کشی مناسب به گیربکس وصل کنید. تعمیرات ماشین شارژی
قبل از اینکه چرخ ها را دوباره روی آن قرار دهید، مطمئن شوید که اتصال سیم کشی ایمن است.
جهت خرید و تعویض موتور روی لینک زیر کلیک کنید
اگر از موتور شارژی صدایی غیر عادی شنیدید، احتمالا مربوط به موتور گیربکس موتور شارژی باشد. برای رفع این موضوع موتور و گیربکس را باز کنید. شفت موتور متصل به گیربکس را بررسی کنید و در صورت نیاز سنباده بزنید. اگر صدا رفع نشد و آزار دهنده بود مجبور به تعویض موتور خواهید بود.
هنگامی که دکمه های ریموت ماشین شارژی را فشار می دهید ولی ماشین کار نمی کند به چند علت است:
1- اول اینکه ممکن است ایراد از باتری باشد. باطری ماشین شارژی را چک کنید که سالم باشد.
2- اگر باتری سالم بود باید سیم کشی های ماشین شارژی را بررسی کنید. اگر قطعی در سیم هایی که از باتری به برد وصل می شوند وجود داشته باشد، با تعویض سیم مشکل شما حل خواهد شد.
3- اگر باتری و سیم کشی درست بودند مشکل از برد اصلی یا برد ریموت می باشد. این مورد را باید به تعمیر کاران بسپارید.
روی لینک زیر کلیک کن و هر قطعه ای از ماشین یا موتور شارژی لازم داری بخر و خودت در خانه تعویض و تعمیر کن
مدار سیم کشی ماشین شارژی، بصورت عکس ذیل است. از رایج ترین دلایل خرابی ماشین های شارژی می تواند وجود قطعی در سیم ها و یا مشکل سوکت های انتهای سیم ها باشد. پس اگر قطعه ای کار نمی کند اول به سیم های اتصالی آن با برد اصلی نگاه کنید.
برای برطرف کردن مشکلات رایج ماشین های برقی کودک اولین چیزی که نیاز دارید یک ولت متر خوب و باکیفیت است.
با این ولت متر ابتدا به سراغ مهمترین عضو ماشین شارژی یعنی باتری بروید و ولتاژ آن را چک کنید. باتری که روی آن 6 ولت درج شده است باید عدد 6 را در ولت متر نشان بدهد و باتری 12 ولت عدد 12 را نشان می دهد. در غیر اینصورت باتری شما معیوب است و باید تعویض گردد.
در ادامه فیلم تعمیر ماشین شارژی برای رایج ترین مشکلات ماشین شارژی را برای شما آورده ایم.
یکی از موارد رایج خرابی های موتور شارژی این است که به سمت جلو حرکت نمی کند و یا به سمت عقب نمیرود. در واقع در چنین زمانی موتور اصلی موتور شارژی شما سالم است چرا که موتور شما به یک سمت حرکت می کند و ایراد اصلی آن از سمت کلید کنترل موتور شارژی است . در اینجا برای تعمیر آن کافی است کلید کنترل آنرا بررسی کنید . تعمیرات ماشین شارژی
اگر فکر می کنید به تنهایی نمی توانید تعمیر موتور برقی کودک را انجام دهید بهتر است موتور شارژی را به تعمیرگاه تخصصی موتور شارژی ببرید. تعمیرات ماشین شارژی
هزینه تعمیر ماشین شارژی و موتور شارژی در مرحله اول به مدل و قیمت اصلی این دو محصول بستگی دارد. در مرحله بعد پیچیدگی مراحل تعمیر است که اگر تعمیرات ماشین شارژی و موتور شارژی مراحل پیچیده ای داشته باشد، طبیعتا هزینه آن بالاتر خواهد بود.
نکته بعدی که در مقدار هزینه تعمیرات تاثیر زیادی دارد این است که آیا قطعه معیوب قابل تعمیر است. اگر با تعمیر قطعه مشکل حل شود هزینه کمتری متحمل خواهید شد. اگر ناچار به تعویض قطعه باشیم هزینه شما بالاتر خواهد بود. مقدار هزینه تعمیر با مراجعه به یک مرکز تعمیر ماشین شارژی و موتور شارژی کودک مشخص خواهد شد.
متخصصین ساپتک شاپ قبل از تعویض قطعات، با بررسی دقیق و تخصصی ایرادات دستگاه شما ابتدا در صدد تعمیر و رفع عیب آن بر میآیند تا هزینه تعمیر را به حداقل برسانند. همچنین باید این نوید را به شما عزیزان داد که ساپتک شاپ نمایندگی ماشین شارژی در تهران است و محصولات این مجموعه دارای گارنتی نیز می باشد. تعمیرات ماشین شارژی
شما مشتریان گرامی می توانید با مراجعه به بخش تعمیرگاه تخصصی ماشین شارژی برقی و ارتباط با متخصصین ما در واتساپ و یا از طریق تماس، تعمیرات انواع ماشین شارژی و موتور شارژی خود را با خیال آسوده در کوتاه ترین زمان به مرکز تخصصی تعمیرات ساپتک بسپارید. تعمیرات ماشین شارژی
"*"فیلدهای ضروری را نشان می دهد