تعمیر پرینتر سه بعدی

انواع پرینتر سه بعدی
پرینتر سه بعدی نوع استرو لیتوگرافی Stereolithography (SLA)
پرینتر 3 بعدی نوع Digital Light Processing (DLP)
چاپگر سه بعدی نوع Fused Deposition Modeling (FDM)
پرینتر سه بعدی نوع Selective Laser Sintering (SLS)
چاپگر 3 بعدی نوع Selective Laser Melting (SLM)
پرینتر سه بعدی نوع Electronic Beam Melting (EBM)
پرینترهای سه بعدی نوع Laminated Object Manufacturing (LOM)

پرینتر سه بعدی ابزاری نوآورانه است که با بهرهگیری از فناوریهای پیشرفته، امکان تولید اشیاء سهبعدی را از روی طرحهای دیجیتال فراهم میکند. این فرایند، که به عنوان ساخت افزایشی یا چاپ سه بعدی نیز شناخته میشود، تحولی بزرگ در عرصههای تولید و طراحی به وجود آورده و در صنایع گوناگون، کاربردهای وسیعی دارد.
هزینه تعمیر پرینتر سه بعدی ؟
بدون شک، هزینه یکی از مهمترین عوامل در انتخاب هر خدمتی است. به همین دلیل، تیم دکترپرینتر تمام تلاش خود را به کار گرفته تا هزینه تعمیرات پرینتر سه بعدی را به حداقل برساند.
اما ممکن است این سوال برایتان پیش بیاید که هزینه دقیق تعمیر پرینتر سه بعدی من چقدر خواهد بود؟
با این حال، اگر به دنبال یک برآورد کلی از هزینه هستید، میتوان گفت که میانگین هزینه تعمیرات پرینتر سه بعدی معمولاً زیر 2 میلیون تومان است. اغلب مشکلات پرینترهای سه بعدی مربوط به قسمت اکسترودر بوده و نیازمند صرف زمان و هزینه زیادی نیستند. البته، مشکلات دیگری مانند آسیب دیدن بردهای الکترونیکی دستگاه نیز ممکن است رخ دهند که میتوانند هزینههای بیشتری را به دنبال داشته باشند.
مشکلات تعمیر پرینتر سه بعدی
عملکرد پرینترهای سه بعدی به این شکل است که دستگاه، تحت کنترل سیستم، ابتدا پلاستیک را ذوب کرده و سپس مواد مذاب را به صورت رشتهای و در کنار هم، برای خروج از نازل قرار میدهد. نازل به صورت افقی حرکت کرده و هر بار یک لایه بسیار نازک از قطعه را چاپ میکند. پس از اتمام هر لایه، پرینتر مکث کوتاهی برای خنک شدن آن میکند و سپس لایه بعدی را چاپ میکند. این نوع چاپگر در زمینههای گوناگونی از جمله معماری، پزشکی، ماشینسازی، حفظ میراث فرهنگی، آشپزی و ساخت انواع وسایل مختلف کاربرد دارد. با این وجود، این پرینترها نیز ممکن است دچار مشکلاتی شوند و نیاز به تعمیر پیدا کنند. از جمله رایجترین این مشکلات میتوان به عدم چسبندگی مواد به صفحه ساخت، سرعت بالای چاپ لایه اول، خروج بیش از حد مواد مذاب، پیچش لایهها، قطعه قطعه شدن فیلامنت و ایجاد شکاف و فاصله در چاپ اشاره کرد.

هنگامی که این دستگاههای پیچیده دچار اختلال میشوند، کاربران باید در اسرع وقت برای تعمیر پرینتر سه بعدی اقدام نمایند.
لوازم مورد نیاز برای تعمیر پرینتر سه بعدی
برای تعمیر پرینتر سه بعدی، به ابزارهای خاصی نیاز دارید که به شما در انجام دقیق و ایمن تعمیرات کمک میکنند. برخی از این ابزارها شامل انواع آچار، پیچگوشتیهای دقیق، مولتیمتر برای تست اتصالات برق، سوزن تمیزکننده نازل و ابزارهای کالیبرهکردن صفحه ساخت هستند.
استفاده از ابزارهای باکیفیت و مناسب میتواند به شما در انجام تعمیرات دقیقتر و جلوگیری از آسیبهای بیشتر به دستگاه کمک کند. همچنین، داشتن یک مجموعه کامل از ابزارهای تعمیراتی میتواند زمان تعمیر را کاهش داده و کارایی شما را افزایش دهد. اگر ابزارهای لازم را در اختیار ندارید یا از نحوه استفاده از آنها مطمئن نیستید، میتوانید از خدمات تخصصی ساپتک شاپ، یک نام معتبر در زمینه تعمیرات و خدمات پرینترهای سه بعدی، بهرهمند شوید. این تیم با داشتن تجهیزات پیشرفته و ابزارهای تخصصی، میتواند به شما در تعمیر مؤثر پرینتر سه بعدی کمک کند.
مهم ترین موارد پرینتر سه بعدی چیست؟
در این بخش به مهمترین عواملی که باعث مراجعه برای تعمیرات پرینتر سه بعدی میشوند، اشاره خواهیم کرد:
خرابیهای الکترونیکی: این محصولات به دلیل استفاده از فناوریهای جدید، دارای قطعات الکترونیکی حساس و متعددی هستند. به همین خاطر، خرابیها در این بخشها شایع است و تعمیر آنها یکی از چالشبرانگیزترین موارد به شمار میآید. مشکلاتی مانند گرم نشدن نازل یا هیت پد، گرم شدن بیش از حد موتورها، شیفت کردن قطعه به یک سمت حین پرینت، عدم کارکرد مناسب اکسترودرها، عدم نمایش صحیح دما و ابعاد نادرست پرینت، از جمله خرابیهای رایج در این قطعات هستند.
ارورهای نرمافزاری: این مورد نیز یکی از عواملی است که میتواند باعث عدم کارکرد مناسب دستگاه شود. مشکلاتی از جمله تنظیمات نادرست پرینتر، دستورات جی کد نامناسب، برنامهنویسی نادرست برای دستگاه و تنظیم سرعت نامناسب (که معمولاً بالاتر از توان دستگاه است) از جمله این مشکلات به شمار میآیند.

تعمیرات پرینتر سه بعدی به دلیل مشکلات مکانیکی: این دستگاهها شامل قطعات مکانیکی نسبتاً سادهای هستند. از رایجترین مشکلات مکانیکی میتوان به موارد زیر اشاره کرد: گیر کردن و عدم حرکت اکسترودر، کالیبره نبودن دستگاه، شل یا سفت بودن تسمه پرینتر، گرفتگی نازلها (که عمدتاً به دلیل کیفیت پایین فیلامنتها ایجاد میشود)، حرکت غیرمعمول و لرزش در محور Z دستگاه، و همچنین تاب برداشتن یا ترک خوردن قسمتهای مختلف دستگاه به علت گرما.
چرا باید برای تعمیر پرینتر سه بعدی به مرکز معتبر برویم؟
با توجه به اینکه این پرینترها نسل جدیدی از این دسته هستند، پیچیدگیهای خاص خود را دارند. همچنین، قطعات یدکی این محصولات به دلایل ذکر شده، گرانتر از سایر پرینترها هستند. به همین خاطر، تعمیرات و حتی سرویس دورهای این دستگاهها را نمیتوان به هر جایی سپرد. حتماً باید تعمیر قسمتهای مختلف این دستگاهها را به یک مرکز معتبر و متخصص واگذار کنید. پیشنهاد ما به شما در این زمینه، ساپتک شاپ است.

ارتباط با ما
جهت اخذ مشاوره تخصصی در خارج از ساعت اداری کافی است مشکل جارو شارژی خود را به همراه مدل دستگاه از طریق تلفن همراه خود برای ما در واتس آپ ارسال کنید.